TOIMINTATAPA

Sisustussuunnittelu on mitä suurimmassa määrin asiakkaan ja suunnittelijan vuorovaikutusta. Lähtökohdat annat sinä, minä suunnittelijanasi tuon projektiin kokemukseni, näkemykseni ja ammattitaitoni. Teen esivalintoja ja ehdotuksia säästääkseni aikaasi ja vaivaasi. Sinä teet lopulliset valinnat. Hyvin tehty sisustussuunnitelma on avain tilaan, jossa arjen askareet sujuvat ja elämänlaatu paranee.

Jokainen suunnitelma laaditaan yksilöllisesti toiveittesi ja budjettisi mukaan. Sinun elämäntapasi määrittelee tyylin, Cocovisio valitsee kuhunkin kohteeseen tarkoituksenmukaisimmat materiaalit, värit, kalusteet, tekstiilit ja valaisimet. Voit myös pyytää apua vain yhteen edellämainituista osa-alueista.

Kokonaissuunnitelma sisältää kalusteiden ja valaisimien sijoittamisen pohjapiirustukseen sekä huonekortin, jossa on materiaali- ja värikuvaukset sekä kaluste- ja varusteluettelot kuvineen/materiaalinäytteineen ja hankintatietoineen. Näiden pohjalta on helppo tehdä tarvittavat hankinnat ja toteuttaa sisustus vaikka vaiheittain pidemmällä aikavälillä.

0 Comments