VÄRIKKÄITÄ LASTENHUONEITA MILANON HUONEKALUMESSUILLA 2016

VÄRIKKÄITÄ LASTENHUONEITA MILANON HUONEKALUMESSUILLA 2016

Kesän vaihtuessa syksyyn palaan vielä muistelemaan keväisiä huonekalumessuja Milanossa. Lastenhuoneiden sisustus on ajankohtaista ympäri vuoden. Jo edellisiltä Milanon messuvuosilta oli mieleeni jäänyt väriharmonian taiturina tunnettu italialainen yritys MorettiCompact. Eikä heidän osastonsa pettänyt tänä vuonnakaan. Oli hillitympää väripalettia, mutta myös riemukkaita väriyhdistelmiä. Oheisissa kuvissa MorettiCompactin eri värein sisustettuja lasten ja nuorten huoneita.

 



 



 



 



 



 

Italialainen Tumidei oli tuonut messuille kätevän kokonaisuuden, jossa vuode oli sijoitettu ylös, ja sen alapuolella seinämäiseksi tuunattujen ovien takana oli vaatesäilytystila. Ylätasanteella oli pöytä, tuoli ja hyllyt läksyjen tekoon, ja alhaalla etualalla vielä esiin vedettävä kaverisänky.

 



 

Alla kaksi vaihtoehtoa teini-ikäisen nuoren huoneeksi italialaisen Erban käsialaa.

 



 



 

Yksi vuoden 2016 Milanon huonekalumessujen johtavista teemoista oli Rock & Pop. Englantilainen Gautier sisusti teemaa kunnioittaen kaksi erilaista teini-ikäisen huonetta.

 



 



 

Faer Ambienti käytti poikkeuksellisesti värejä hillitymmin. Miten suloinen pikkulasten soppi!

 



 

Australialainen Cilek luo ihania lastenhuoneita eri teemoin. Kukapa pikkupoika ei viihtyisi merirosvoteemaan täydellisesti pienimpiäkin yksityiskohtia myöten mietityssä huoneessa. Formuloista kiinnostunut lapsi taas arvostaisi automaailman asioita ympärillään. Lisää Cilekin teemasisustuksista näet täältä: Cilekkidsrooms

 



 



 



 



 

Suomen merkittävimmät huonekalu- sisustus- ja designmessut ovat paraikaa käynnissä Helsingissä. Habitare-messujen yhtenä suurena teemana on lapsiperheiden kotien sisustaminen. Yleensä Milanon designuutuudet kantautuvat Suomeen Habitaren yhteydessä. Mielenkiintoista nähdä, onko lastenhuoneiden sisustukseen otettu vaikutteita Milanosta.

Teksti ja kuvat:
Marja Lähde, sisustussuunnittelija

0 Comments