UUSIA SISUSTUSLIIKKEITÄ ESPOOSEEN – KARE DESIGN

UUSIA SISUSTUSLIIKKEITÄ ESPOOSEEN – KARE DESIGN

Tapiolassa on rakennettu uutta pitkään, eikä myllerrys ole vieläkään ohi. Kauppakeskus Ainoaa on rakennettu vaiheittain, ja sen kolmas vaihe avattiin asiakkaille 24.10.2019. Mutta vasta marraskuun viimeisellä viikolla pääsin tutustumaan sen sisustusliikkeisiin, joita Ainoassa onkin ihastuttavan monta. Ensimmäiseksi tutustuin tarkemmin KARE Designiin.

Jos haluat iloa päivääsi, kiertele KARE Designin myymälässä katsellen sen moninaisia leikkisiä sisustusesineitä. Jos haluat iloa elämääsi, tuo KARE Designin tuotteita piristämään kotisi sisustusta.

KARE Design on kansainvälinen brändi

KARE Designin idea on lähtöisin Saksasta, sen eteläisestä osasta. Liikeidean perustivat Peter Schönhofen ja Jürgen Reiter vuonna 1981 tavoitteenaan tuoda jotain erilaista sisustukseen, jotain, joka on sovinnaisella tavalla leikkisää ja joka tuottaa iloa. Myymäläkonsepti on levinnyt jo lähes viiteenkymmeneen maahan yli sadalla myymälällään, ja jos shop in shopit lasketaan mukaan, brändimyymälöitä on yli kaksisataa. Espoon Ainoassa on pohjoismaiden ensimmäinen KARE Design -myymälä.


Ihastuin erityisesti tähän sisustukseen: taulu, ruokapöytä, valaisin. Seinän väri sitoo kokonaisuuden upeasti yhteen.


Mielenkiintoinen taulu: Foxy Lady, 120 x 120 cm.


Ylellistä kultaa, sitä ei voi olla liikaa, eihän?

Innolla ja uteliaana lähdin katsomaan Sissarit ry:n jäsenille tarkoitettuun tilaisuuteen, minkälaisista tuotteista oikein on kyse. Jotain tuttua näkemässäni kuitenkin oli. Kun muistiani oikein kaivelin, niin kävi ilmi, että olin taannoin Milanon huonekalumessuilla ihastellut KAREn osastoa.


Minä ja KARE Designin legendaarinen koirapatsas Salone del Mobilessa Milanossa vuonna 2016.

Sekoita eri tyylejä

KARE Designin valikoimiin kuuluu noin viisituhatta tuotetta: huonekaluja, valaisimia ja muita sisustustarvikkeita. Pelkästään peilejä on 183 erilaista. Valikoima uudistuu 2-3 kertaa vuodessa, osa poistuu, tilalle tulee noin tuhat uutta tuotetta vuosittain. KAREn tuotteet sopivat yhteen monien eri tyylien kanssa. Myymälässä on sisustettuja kokonaisuuksia, jotka edustavat kolmea päätyyliä: Elegance, Cosy Living ja Modern Times. Nämä jakautuvat vielä moneen alatyyliin, joista myymälässä työskentelevä Sissari-kollegani Ullamaija osaa kertoa lisää.


Retro Elegance.


Industrial Loft. Koiran mallina on ollut toisen KARE Designin perustajan oma koira.


Elegance dining.

Espoon Ainoassa sijaitsevan KARE Designin myymälän pinta-ala on 332 m2, eikä siellä tietenkään voi pitää kaikkea esillä. Mielenkiintoisia sisustettuja kokonaisuuksia sinne on kuitenkin pystytty luomaan. Yksittäisiin tuotteisiin voi tarkemmin tutustua yrityksen nettisivuilla.


Lukematon määrä uniikkeja hauskoja esineitä, ja mikä parasta, hinnat ovat varsin kohtuullisia.


Suuri osa matoista on lehmäntaljoja. Erilaiset eläinhahmot ovat tyypillistä KAREa.

KARE Design sisustusliike on kuin karkkikauppa. Niin paljon ihanaa, ettei tiedä, mistä pitäisi eniten. Ihan lyhyellä piipahduksella silmä ei millään erota kaikkea. Jos joululahjat ovat vielä hankkimatta, voit hyvinkin löytää jotain erityistä KAREsta – hänelle tai itsellesi.

Marja

0 Comments